dimecres, 23 d’octubre del 2013

Crònica S-18. Bon començament malgrat les baixes. Per Juanvi. Partit de 19 d'octubre: INTER-La Safor Dénia

En este primer partit s'ha demostrat que tots comptem per a l'equip. Tot i que fins al moment tenim 26 fitxes en els S-18, per diverses circumstàncies hem tingut nou baixes: quatre jugadors en la selecció espanyola, tres lesionats i dos amb la fitxa en tràmits, i hem hagut de cridar a dos jugadors de l'equip S-16 per a completar l'equip.

Parlant del partit, començà amb alguns errors de passada i recepció que feren que es trencara un poc el ritme, i que es parara per moments el domini del joc que era evident per als nostres. No obstant, a poc a poc la cosa es posa al lloc i dominem tots els aspectes del joc: la davantera domina la "touche", la melé i el joc de continuïtat, mentres que els tres quarts treballaren bé en defensa per a parar en tot moment els atacs innocents dels tres quarts contraris.

En este període es feren tres assajos: un de Sergi Gomis, un de José Valiente i un altre d'Héctor Chornet en una combinació molt bona amb Ismael Mansilla, "Pane", més dos transformacions de Víctor Monserrat. Així, s'acabava el primer temps amb el resultat d'INTER 19 La Safor Dénia 0.

Ja en el segon temps el domini encara va ser més superior en tots els aspectes del joc, malgrat les tretes de centre de l'equip contrari, després de fer assaig nosaltres, que feren que tinguérem dubtes a l'hora de recepcionar el baló i deixàrem que el contrari se'n vinguera amunt, i inclús en una ocasió, després de diversos "avant", s'aproparen a la línia d'assaig nostra i ens feren cinc punts en contra.

En esta segona part férem cinc assajos més: dos d'Ismael Mansilla "Pane", un d'Aitor Tribaldos, un d'Eric Jaime i un altre de Noel Manzanera, després de dos jugades molt bones de continuïtat i suport, a més de quatre transformacions de Víctor Monserrat. El partit finalitzà amb el resultat definitiu d'INTER 52 La Safor Dénia 5.

En general bon nivell de tots els jugadors, però destacaré Héctor Chornet, que va fer un partit molt complet i va ajudar molt el mig de melé; també Sergi Gomis i Noel Manzanera, que estan a un nivell molt bo; Víctor Monserrat, que fer fi el veiérem patejar a pals amb confiança, i sobretot, Ismael Mansilla "Pane", que va fer un encontre pràcticament perfecte, fins i tot amb dos assajos, i a qui li va vindre bé la capitania.

A seguir treballant.