dimarts, 19 de novembre del 2013

Crònica CAU València B 12 INTER 27 de 16.11. Per Juanvi Chornet

El millor del partit, el resultat

Mal partit el disputat contra el CAU B, equip amb les idees molt clares, que sabent del nostre potencial es dedicà a jugar al límit en defensa com fan habitualment i amb la permissibilitat de l'àrbitre que no va saber controlar aquesta circumstància, encara que no es excusa per als nostres, ja que no vàrem saber reaccionar davant una defensa tan pressionant.
Començàrem dominant i menejant amb fluïdesa el baló, fins a anotar el primer assaig fet per Mateo Darblade. Però, a poc a poc, anàrem cedint terreny a l'equip contrari, fent errors incomprensibles per a aquest equip, com pèrdues de baló en les passades, rucks sense contundència i caigudes de baló en les recepcions, tot i que ens salvàrem en la faceta dels maul. D'ahí vingué el segons assaig mitjançant Cosmin Matei, després d'una treta de touche.
Com ja és habitual, en aquesta primera part regalàrem un assaig per falta de contundència a l'hora de defendre prop de la nostra línia de marca, i encara haguera pogut ser pitjor si a un jugador contrari no li haguera caigut el baló a l'hora d'assajar. Si no, haguérem acabat empatats o perdent en la primera part. Fet i fet, finalitzàrem el primer període 5-10.
Ja en la segona part férem alguns canvis per a millorar el joc, però no trobàrem la clau perquè això es produïra: melés que ens espentejaven, touches perdudes per falta de coordinació, rucks sense control, tres quarts sense fluïdesa a l'hora de transmetre el baló, i el més preocupant, la falta de contundència en el placatge. D'aquesta manera arribava a posar-se per davant el CAU B, després d'una carrera molt bona d'un jugador seu, en la qual fins a quatre jugadors nostres no poguérem parar-lo.

En cap moment férem el nostre joc, sols individualitats que al final, a poc a poc, per orgull i per l'evident qualitat d'alguns dels nostres jugadors, marcaren la diferència i provocaren que anotàrem tres assajos més: Aitor Tribaldos, Sergi Gomis i Miquel Ripoll, més una transformació de Cosmin Matei. Al remat, es va aconseguir el bonus i l'encontre finalitzà en CAU València B 12-INTER 27.

El pròxim partit ens enfronta al CAU A, i espere que canvie l'actitud, perquè hem demostrat en altres partits que podem ser més competitius que en aquesta ocasió tant en atac com en defensa.