dimarts, 12 de novembre del 2013

Crònica S-18 INTER 87-Tatami 7 de 9.11. Per Juanvi Chornet

En la primera part es va gaudir de 30 minuts de bon joc; jugàrem en conjunt, seguint el sistema que estem intentant inculcar perquè l'equip en cada moment i lloc del camp tinga les idees clares. En estos minuts es realitzaren jugades de continuïtat i bons desplaçaments del baló culminats en assaig, que van fer que prompte manàrem en el marcador i també provocà que en l'equip a partir d'ahí començaren a destacar més les individualitats que el joc en equip. Només tinguérem dos fases de joc complicades de l'equip contrari, que ens feren defendre amb més intensitat i que no solucionàrem amb fluïdesa, ja que una d'elles acabà amb l'assaig en contra que al final reflectix el marcador.

En esta primera part férem 8 assajos: 2 de Jaime Beneyto, 3 de Mateo Darbalde, 1 d'Ismael Mansilla, 1 de Kevin Jaime i 1 de Marc Calatayud, més dos transformacions de Víctor Monserrat.

Ja en la segona part més del mateix, molta superioritat i més individualitats que joc en equip, encara que s'arribava a bon port fent en la represa 7 assajos més. Es provaren jugades de touche i melé, i férem canvis de jugadors i de joc per a provar altres alternatives. Però açò no va fer que baixara el nivell.

En este segon període els assajos foren 1 de Jaime Beneyto, 1 de Marc Calatayud, 1 de Mateo Darbalde, 1 de José Iniesta, 1 de Cosmin Matei, 1 de Víctor Monserrat i 1 d'Héctor Chornet, més quatre transformacions de Víctor Monserrat.