dilluns, 25 de novembre del 2013

S-18. CAU València A 20 INTER 0. Crònica de Juanvi Chornet

Si la setmana passada veiérem la creu d'aquest equip, aquesta setmana hem vist un equip extraordinari. Contra possiblement el millor equip d'Espanya en aquesta categoria. Hem vist el nostre equip demostrant que quan es fan les coses bé, no estem tan lluny a nivell de joc d'ells. I crec que aquest cap de setmana si en els moments decisius de l'encontre s'haguera tingut més calma i decisions més encertades a l'hora de definir, el resultat seria més ajustat encara.

Però res a reprotxar als nostres. Malgrat que tenim baixes molt importants, l'equip demostrà des del primer baló que estàvem concentrats en la feina. La davantera crec que en el global del partit va superior a la del CAU, i no ens deixàvem sotmetre en el joc com en altres encontres, amb bons placatges en defensa i impossibilitant-los que jugaren en continuïtat. Més evident va ser en atac, encara que no sabérem concretar, llevat d'un maul molt ben treballat que duguérem fins a la línia d'assaig del rival, però que l'àrbitre no ho tingué clar i no es va a atrevir a donar-ho com a assaig. Probablement açò ens haguera posat en la lluita pel partit, però qui sap.

Els tres quarts en defensa estigueren a molt bon nivell, malgrat els assajos que ens van fer, que van ser els quatre idèntics, ja que havíem de fer ajudes pel centre i ens desbordaren per la banda. Però res a reprotxar, amb treball es pot solucionar.

Sí que hem de treballar el joc al peu, una faceta del joc que sí que hem de millorar. A vore si açò ens servix per a reflexionar, per a no creure'ns que tenim un molt bon equip, perquè si no es treballa no eixiran els resultats. Per ara estan fent-se bé les coses, però cal continuar així, recuperar els lesionats i alguns jugadors que encara no estan a bon nivell.

Com que no férem assaig, encara que en general estiguérem tots a bon nivell, m'agradaria destacar Rubén Manzanera, que encara que és S16 demostra que pot jugar en aquesta categoria sense problemes. Enhorabona!