dilluns, 2 de desembre del 2013

Crònica INTER 41 San Roque 0 categoria S-18 de 30.11. Per Juanvi Chornet

Partit amb dos períodes molt distints: un com el temps, gelat, i l'altre a un bon nivell.

Començàrem l'encontre deixant en la banda sis jugadors que s'havien enfrontat la setmana anterior al CAU i donàrem l'oportunitat de jugar a jugadors menys habituals, els quals estan treballant molt bé en els entrenaments. No obstant, des del primer moment es va vore que els menys habituals estaven massa nerviosos i volien fer més del que els demanàvem. Al costat seu, altres més habituals no sabien tranquil·litzar el joc i posar les coses en el seu lloc, i així es van contagiar tots d'un pèssim joc.


En els primers 20 minuts no sabérem eixir del nostre camp, no pel gran joc de l'equip contrari, sinó per errors en el joc i colps de castic impropis d'un equip que vol aspirar a alguna cosa. Les recepcions i el joc al peu és una part del rugby imprescindible que ens ha de fer reflexionar.

Tardàrem 30 minuts a fer una jugada de continuïtat amb bons suports que acabà en assaig, realitzat per Virgilio. En esta primera part férem un altre assaig a l'eixida d'una melé, que Cosmin culminà ple de força i contundència. Al remat, final del primer període amb el resultat de 10 a 0.

A la represa férem els canvis que havíem plantejat en un principi i la cosa canvià radicalment: melés controlades, touches coordinades i gent que va vore que havíem de canviar la imatge que estàvem donant. Començàrem a moure el baló amb fluïdesa i fent les fases oportunes que acabaven sempre amb molta superioritat i la conversió de marques, que anaren caient a poc a poc. Tot i això, com déiem abans, el joc al peu va continuar molt desafortunat.
En esta segona part assajaren Marc Calatayud (2), Joan Calatayud (2) i Mateo Darblade, més tres transformacions de Joan Calatayud, amb el marcador final de 41 a 0.
Els assajos reflectiren com va ser el partit, amb un primer període molt travat en què feren puntuaren els davanters en jugades aïllades, i amb un segon temps en què els tres quarts finalitzaren les jugades realitzades col·lectivament amb un bon joc.

Entrenadors i jugadors haurem de buscar la clau per a equilibrar estos desfasaments de nivell de joc.