dimarts, 17 de desembre del 2013

Crònica S-18 Dénia La Safor-INTER de ds.14.12. Per Juanvi Chornet

Altre partit semblant als anteriors: primera part amb moltes errades i sense ritme, i un segon període molt bo.

Un partit que afrontàvem sabent la diferència de nivell que hi ha entre els dos equips, i que ens havia de servir per a fer proves i agafar ritme de joc. Al primer temps, com per desgràcia és habitual, estiguérem bastant desafortunats a l'hora de controlar el joc, amb errades amb el peu, falta de ritme i passivitat dels nostres davanters en defensa, a més de moltes errades en atac, en les recepcions i colps de castic innecessaris que feien que retrocedírem al nostre camp.

No obstant, malgrat jugar 20 minuts amb un jugador menys a causa de dos expulsions consecutives separades per 10 minuts, quan es jugà amb un poc d'intensitat i la davantera guanyava balons, els tres quarts culminaven la jugada amb assaig. D'aquesta manera s'arribà al final de la primera part amb un resultat de 0 a 21, després d'anotar dos assajos Joan Calatayud, un Marc Calatayud i tres transformacions d'un encertadíssim Joan C.

Ja a la represa, i després de fer quatre canvis, dos en davantera i dos en tres quarts, començàrem a dominar totes les facetes del joc i a tindre confiança en totes les línies. El que abans eren balons mal recepcionats i mal jugats, ara es convertien en bones recepcions i fluïdesa a l'hora de portar el baló de part a part del camp i desbordar per les bandes amb un joc de fixació i passada que acabava la majoria de les vegades en assaig. Tot i avançar en alguns asepctes del joc, la touche l'hem de millorar per a no perdre tantes vegades la possessió del baló.

Destacarem també en aquesta segona part que jugà els seus primers minuts en aquesta temporada Miguel Ángel Mafé, després d'haver superat dos lesions consecutives; estigué a un bon nivell en els pocs minuts que va estar en el camp. En el segon període feren assaig tant els tres quarts com els davanters, ja que aquests s'incorporaven a l'atac amb facilitat a causa de la superioritat a l'hora de guanyar balons i transmetre'ls amb molta rapidesa.

Feren marques en el segon temps Marc Calatayud, Mateo Darblade, Àlex Sancasto (2), Miquel Ripoll, Héctor Chornet, Éric Jaime i Joan Calatayud, a més de dos transformcions d'aquest últim i una d'Àlex Sancasto. Finalitzà el partit amb el resultat de 0 a 67.