dimarts, 14 de gener del 2014

Crònica S-14 d'11 de gener INTER-San Roque. Per Fernando Renart

Primer partit de la segona volta del campionat, on rebíem el Sant Roc, líder de la lliga i que no havia perdut cap encontre fins al moment.

Malgrat que començàrem perdent, sabérem contrarestar el joc del nostre rival, amb un bon moviment d'atac duent el baló d'una banda a l'altra, buscant la superioritat per les bandes i amb una continuïtat molt bona, gràcies als suports constants que tenia el portador del baló. Açò ens va permetre poder trencar la defensa contrària i evitar el joc d'ells basat en la diferència de pes i tamany.

Pel que fa a la defensa, tot i no haver treballat quasi aquest aspecte, fórem capaços de defendre bé els rucks i d'ocupar tot l'espai del camp, així com donar suport al company a l'hora de placar al contrari i fer que aquest anara a terra.

Cal destacar la bona actitud, ganes i intensitat que es demostrà el dissabte, sense dubte coses fonamentals per a poder jugar al rugby i disfrutar d'aquest esport. Són les coses que porte demanant-vos durant tot el que portem de temporada. En aquest partit s'ha demostrat que podem jugar com a equip, ja que cadascú aporta el màxim i realitza les funcions que li corresponen dins del camp.

No tinc cap dubte que si seguim posant la mateixa intensitat, actitud i ganes que heu posat aquest cap de setmana, tant en els entrenaments com en els partits que ens queden per jugar, de segur que complim el nostre objectiu (sabeu quin és).

Ànim i a seguir treballant.