dilluns, 13 de gener del 2014

Crònica S-18 INTER 6 CAU València A 29 d'11 de gener. Per Juanvi Chornet

Aquest cap de setmana s'ha confirmat el nivell en què ens trobem respecte a sense dubte el millor equip d'Espanya

No va ser casualitat el partit de València, i hui hem vist un equip ambiciós i amb idees clares. Hem jugat quasi al cent per cent de les nostres possibilitats, però contra aquest equip, el CAU, ara per ara, per a estar al seu nivell, cal jugar a un cent cinquanta per cent  i aquest esforç que hem fet durant 60 minuts, a la fi del partit ens ha passat factura. El marcador final jo crec que no reflectix el que ha sigut el matx, ja que ha sigut un encontre més ajustat.

Partit calcat al que vàrem disputar en la primera volta a València; partit intens des del primer minut amb la davantera portant la iniciativa del joc, dominant en els rucks, també amb unes extraordinàries patades dels tres quarts que feien que jugàrem la majoria del partit en camp contrari. No obstant, en touche hem de millorar molt i quan estem a prop d'assaig no som capaços de traure rendiment. Així, tenint l'ocasió d'acostar-nos en el marcador no poguérem assajar i crec que aquest va ser el punt d'inflexió que va fer que després baixàrem els braços en els últims moments del partit.

Malgrat les baixes que hem tingut, l'equip s'ha comportat en tot moment a molt bon nivell, però m'agradaria destacar José Iniesta, que enguany estem ubicant en distints llocs del camp i hui ens ha donat seguretat en el joc de recepció jugant com a saguer, cosa que s'ha d'agrair.

Si seguim treballant a bon nivell i tenim la sort de recuperar tots els efectius amb què comptem, podem afrontar la segona part de la temporada amb la il·lusió d'aconseguir bons resultats. 

Enhorabona a tots!