dimarts, 21 de gener del 2014

Crònica S-18 Tatami 0 INTER 51 de 18 de gener. Per Juanvi Chornet

Encontre còmode, que ens va permetre provar aspectes del joc que no tenim dominats i posicions de jugadors per a tindre alternatives

Partit típic que ja hem vist en aquesta temporada: començament bo, posant-nos ràpidament per davant en el marcador, però a poc a poc anem perdent la concentració i no tenim clar què fer en alguns aspectes del joc.

En el aquest primer període tinguérem una davantera lenta a l'hora de les ajudes en el joc de continuïtat i pitjor en la touche, que és un maldecap que no ens abandona i que cal millorar. Pel que fa als tres quarts, tot i arribar amb superioritat a les bandes, no acabàrem de ser letals en els últims metres.

Malgrat moments puntuals, la primera part es va dominar totalment, amb moments molt bons en què davantera i tres quarts aconseguien enllaçar perfectament. Encara que la lesió de Cosmin Matei ens va trastocar alguns plans de joc que teníem previst, Sergi Gomis el va suplir en el lloc amb nota.

Així doncs, la primera part finalitzà amb el resultat de 0 a 25, i amb assajos de Cosmin Matei, Mateo Darblade, Joan Calatayud i Marc Calatayud, més una transformació i un colp de castic a càrrec de Joan Calatayud.

Al segon temps el joc no canvià: domini del partit però sense ser contundents a l'hora de definir. Es donà l'ordre de jugar els colps de castic tots a la touche, per a intentar millor en aquesta faceta del joc, i així va ser. Va ser en aquesta segona part quan es van traure a favor la majoria de les touche, inclús algunes de les contràries, mentres que els tres quarts feien canvis de posició per a buscar alternatives en el joc d'atac.

El parcial en la represa va ser molt similar, 0-26. Feren marca Marc Calatayud, Álvaro Ferrer, Éric Jaime i Miquel Ripoll, més dos transformacions de Joan Calatayud i una de Víctor Monserrat.

Destacarem el debut d'un nou jugador, José Marrero, que jugà els seus primers minuts i estigué a l'altura dels companys. Enhorabona!