diumenge, 23 de febrer del 2014

Crònica CAU València B 0 INTER 51 categoria S-18 de 22 de febrer. Per Juanvi Chornet

Primer partit de la semifinal pel títol i eliminatòria pràcticament sentenciada

Bon encontre el disputat ahir pels nostres, amb fases de molta qualitat, encara que després del primer assaig que férem els locals se'n vingueren amunt i ens tingueren dins de la nostra línia de 22 durant uns minuts, gràcies a l'espenta dels seus davanters i la permissibilitat de l'àrbitre, que encadenava colps de castic que sols veia ell. No obstant, ens defenguérem bé i poguérem eixir de l'atac rival sense cap punt en contra.

Però, centrant-nos en el joc, vam vore una davantera jugant en equip, cosa que no férem la jornada passada, amb rucks i transmissions bones, a més d'una touche que per fi l'hem vista amb una efectivitat molt alta. Per posar un però, el maul no va estar a l'altura d'aquest equip.

Els tres quarts varen ser molt letals, i aprofitàrem els bons balons que guanyaven els davanters, trencant la línia de tres quarts contrària amb facilitat i fent molts metres, la qual cosa ens donà assajos, sobretot en la segona part, que és quan l'equip rival no va poder aguantar el nostre ritme. Un ritme que, després dels canvis, va imprimir el nostre obertura, i que va fer que s'augmentara la velocitat del joc a un costat i a l'altre, alhora que entràvem amb molta superioritat en la seua línia d'assaig.

Feren marques Yannick Pardo, Joan Calatayud (3), Éric Jaime, Kevin Jaime i Marc Calatayud, més 7 punts de Víctor i 9 d'Edu Calatayud a pals.

També es millorà molt en el joc al peu, inclús en defensa, deixant sense espai el contrari per a contraatacar. En definitiva, bon partit i a seguir treballant per als pròxims matxs.

Finalment, voldira donar un abraç de part de tota la plantilla de l'equip S-18, i que tinga una bona recuperació de la lesió, al jugador de l'equip S-16 Carlos Rius. Molts ànims!