dijous, 1 de maig del 2014

Els S-18 es desplacen a Valladolid (2 a 4 de maig) per a disputar el Torneig Estatal. Bon viatge i a fer un bon paper. Sitges, Oviedo i GS Reinosa en el mateix grup en la primera fase

-Eixida: divendres 2 de maig. 12.30 h Cullera. Després Favara. 13.20 h Alzira. 13.45 València. Horaris aproximats.

Dinar al voltant de les 15.30 h en l'Àrea de La Atalaya.

-Tornada: diumenge 4 de maig: entre les 12 i la 1 de la nit.

-Allotjament: Hotel Torre de Sila (Tordesillas). Tel. 989 79 59 52. Tres estreles. Carretera Madrid-La Corunya, km. 182.

-Menjars:  Emportar-se els aliments que es consideren oportuns per al dinar i el berenar de divendres. Soparem en l'hotel.

Dinar del dissabte facilitat per l'INTER per als jugadors i cos tècnic, no per als acompanyants, que hauran d'organitzar-se ells mateixos. Sopar en l'hotel.

Dinar del diumenge facilitat per l'organització per als jugadors i cos tècnic, no per als acompanyants, que comptaran amb pernil i formatge de FORVAL.

Berenar i sopar de diumenge se l'han de comprar els jugadors, cos tècnic i acompanyants.

-No porteu cap tipus d'aparells electrònics o de valor.

-Cal dur alguna prenda d'abric (per si de cas).

-Equipament roba club. Per als desplaçaments  al camp, tercer temps i passeig per Tordesillas, s'ha de dur el polo de l'INTER i pantaló llarg o curt blau o negre. A més, dessuadora o impermeable de club (Cullera, Alzira o Tavernes). Samarreta de joc INTER, pantaló negre i més d'un parell de calces negres. El segon equipatge el portarà el delegat de l'equip.

-Altre material: tovallola de bany, xancles de dutxa, botes de metall i amb tacs de plàstic.

-Documentació: DNI/Passaport, Targeta SIP, autorització pare o mare signada (menors de 18 anys).